Broodsnijmachines

picomatic-kpico-kduro-kface+keco+kvariaself-kzip-kvariapro-kchute-kfull-k

 

 

 

 

 

Picomatic 

picomatic-k

De kleinste onder de grote professionals. De tafelmodel broodsnijmachine die u zal charmeren door haar gebruiksgemak, snijkwaliteit en ergonomie. De Pico en Picomatic nemen erg weinig plaats in en integreren zich zo gemakkelijk in uw verkooppunt.

Pico 

pico-k

De kleinste onder de grote professionals. De tafelmodel broodsnijmachine die u zal charmeren door haar gebruiksgemak, snijkwaliteit en ergonomie. De Pico en Picomatic nemen erg weinig plaats in en integreren zich zo gemakkelijk in uw verkooppunt.

Duro 

duro-k

De bij ambachtelijke bakkerijen meest verkochte tradionele broodsnijmachines. Zowel bij de semi-automatische. Deze stille snijmachines u verbazen qua robuustheid.

Face+ 

face+k

Design, dat is waar esthetiek en ergonomie elkaar ontmoeten! Geraffineerde lijnen, compactheid, een groot gebruiksgemak een tot het minimum beperkt geluidsniveau en een nog verbeterde stevigheid maken van deze machine een prachtaankoop.

Eco+ 

eco+k

Design voor in uw winkel. Het model biedt de technische eigenschappen van de Face + en is bovendien (optioneel) uitgerust met een zakblazer die het verpakken van het brood aanzienlijk vergemakkelijkt.

New Self 

newself-k

De eerste keuze van de supermarkten. De nieuwe snijmachine Self Service opent de weg voor een nieuwe benadering van het snijden van brood. Veiligheid, comfort en autonomie zijn de sleutelwoorden. Alles is voorzien op het onbezorgd snijden van brood, zowel vanuit de optiek van exploitant als van het cliënteel.

Full 

full-k

Productiemachine voor twee operators. Deze semi-industriële snijmachine met continu debiet kan een snijdebiet halen tot 1000 broden per uur. Een kwalitatieve investering voor intensief gebruik.

Chute 

chute-k

Ideaal voor het snijden van toostbrood. Laat achtereenvolgens 5 tot 7 toostbroden van dezelfde grootte, de Chute snijdt ze voor u zonder onderbreking. Deze snijmachine zorgt ervoor dat u dagelijks aanzienlijk minder bewegingen moet uitvoeren.

Varia self 

variaself-k

De nieuwe snijmachine voor zelfbediening die uw brood op maat snijdt. Met deze machine met een uniek mes kunt u in alle veiligheid brood snijden en daarbij de dikte van de snede kiezen.

Varia Pro 

variapro-k

De nieuwe professionele snijmachine die uw brood kwantitatief en op maat snijdt. De Varia Pro met cirkelmes laat u toe in alle veiligheid brood te snijden, u de keuze latend de dikte van de sneden in te stellen van 5 tot 25mm en u de mogelijkheid bieden kwantitatief te snijden; de helft van het brood, enkele sneden of heel het brood.

Zip 

zip-k

Geschikt voor stokbroden en broodjes. Snel, praktisch en efficiënt, de machine staat u perfect bij in uw broodjeszaak.

Comments are closed.

 • JAC Broodsnijmachines

  U kan ook bij ons terecht voor het onderhoud van alle merken broodsnijmachines. Men komt periodiek bij u langs, naargelang het aantal gesneden broden of u maakt zelf een afspraak. Wij doen dit in gans West-Vlaanderen en gedeeltelijk Oost-Vlaanderen en Wallonië. Wij verkopen nieuwe en tweedehandsmachines.
 • Andere diensten

  Tevens bent u bij ons ook aan het goede adres voor  kaassnijmachines. In ons bedrijf is er ook een slijpafdeling. Hier worden allerhande messen, scharen, tondeuses en snoeigereedschappen geslepen.

 • Contacteer ons

  Toros BVBA
  Landstraat 2
  8820 Torhout
  Belgium

  Tel: 0495 64 27 01